Du er her Krastrup Maskincentral << Entreprenør opgaver >>
Minigraver!

Lille snild maskine, stærk som en Bjørn, snor sig som en ål med en gravedybde på helt ned til 2,25 m. En totalbrede på kun 1 m. gør at den er lige til at køre ind gennem en havelåge med. Helt ideel hvor der er lidt plads.

Oprensning af grøfter !

Udføres med Komatsu 4*4 rendegraver med oprense skovl. Der kan anvendes laserstyring for at holde korrekt dybde og fald.

Entreprenør!

To gode makkere står parat til at udføre det hårde arbejde. Et stk. rendegraver Komatsu og 1 stk. 1,5 t minigraver. Begge kan udstyres med laser.

Kloak-arbejde!

I 1999 opnås autorisation som kloakmester. Kloak-anlæg er en langtidssigtet investering, som skal planlægges med omhu. Kvalitetsstyring sikrer at materialerne kontrolleres løbende, samt at arbejdet bliver udført korrekt efter gældende forskrifter. Krastrup Maskincentral udfører såvel nyanlæg som reparation- og renoveringsarbejder på afløbsinstallationer,

Sporing af kloak- og drænledninger!

Ved hjælp af elektronisk udstyr kan dræn og kloakledninger spores. ledningsdybden kan også måles, hvilket kan spare store opgravninger.

Kloak Tv.

Nu tilbydes Tv inspektion af kloak og drænledninger. Arbejdet udføres med farve tv. som er udstyret med metermåler og tastatur, så man kan notere de fejl der evt. må være på ledningen direkte på billedet. Selve Tv inspektionen kan gemmes på Cd. der efterfølgende kan bruges som dokumentation i forbindelse med forsikringsskade eller hushandel.